Работодавачи

Вработување на градежници и инсталатери во Хрватска за 2024 година

Вработување на градежници и инсталатери во Хрватска за 2024 година

За потребите на компанија од Хрватска се бараат градежни и инсталтерски работници.

Понудата вклучува:

1.Локација:

-Работните позиции се во градовите Дубровник, Загреб и Истра.

2. Износ на плата:

- Месечна плата од 160 работни часа со можност за прекувремена работа: 1700 - 2100 евра (износот зависи од квалитетот на знаење, ангажман и одговорност кон работата)

-Платите се изразени во нето износ.

3. Сместување и превоз:

- Сместувањето е организирано и обезбедено од работодавецот

- Превозот од сместувањето до градилиштето е обезбеден со службени возила.

-Трошокот за патувањето до Хрватска не е обезбеден од страна на работодавецот

 4. Почеток на работа:

-Почеток на вработување започнува веднаш по добивањто на визата и потпишување на договорот за вработување.

5.Потребна документација:

- Потврда за неoсудуваност

-Копија од пасош

-Кратка биографија со слика

5. Број на работни места:

 

Градежни работници

 

                Инсталатори

Ѕидари : 5

Електричари (силна и слаба струја): 6

Армирачи: 4

 

Водоводџии/централно греење: 6

Фасадeри: 4

Механика за ладење (клима): 2

Работници за покривање на кров: 4

 

Работници со гипс картон: 2

 

Молери: 4

 

Плочкари: 4

 

Помошни работници: 6

 

 

За повеќе информации за овие работни позиции, побарајте нé нa:

Тел: + 389 70 405 728; и испратете ни ваша биографија на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. со назнака: Апликација за работа во Хрватска!

Пријавете се веднаш! Кога е за сезонска работа во Хрватска, нека биде со Контекст!

За Нас

Контекст е тим составен од дипломирани филолози кои имаат огромно искуство во спроведување на програмите за културна размена. Секој од тимот бил на некоја од програмите за културна размена. Наши карактеристики се исклучителна професионалност, висок стандард во комуникација, искрена и напорна работа со која Агенција Контекст стана препознатлива и почитувана агенција на целиот Балкан и пошироко.

Долгорочно вработување

Локација

Употреба на колачиња (Cookies)

Оваа веб-страна користи колачиња за автентикација, навигација и останати функции. Со користење на веб-страната се согласувате да ги добиете колачињата на вашиот уред.