Пријавете се за работно место преку интернет

Пријавете се за работно место преку интернет

Задолжително поле
Задолжително поле
Задолжително поле
Задолжително поле
Задолжително поле
Задолжително поле

Прикачи CV: (ако немаш CV линк каде да направиш: https://kontext.com.mk/index.php/mk/studentski-programi/studentska-rabota-vo-germanija/cv-form-germany. Откако ќе го креирате CV-то, истото ќе ви стигне на маил (проверете и во spam и junk). Прикачете и останати документи доколку имате и сметате дека се релевантни за апликацијата. 

Задолжително поле

За Нас

Контекст е тим составен од дипломирани филолози кои имаат огромно искуство во спроведување на програмите за културна размена. Секој од тимот бил на некоја од програмите за културна размена. Наши карактеристики се исклучителна професионалност, висок стандард во комуникација, искрена и напорна работа со која Агенција Контекст стана препознатлива и почитувана агенција на целиот Балкан и пошироко.

Долгорочно вработување

Локација

Употреба на колачиња (Cookies)

Оваа веб-страна користи колачиња за автентикација, навигација и останати функции. Со користење на веб-страната се согласувате да ги добиете колачињата на вашиот уред.