Петар Спасовски

Петар Спасовски

Летото 2019 беше едно од моите најубави лета до сега. Работев во ресторанот "Раде", на само 20 минути до градот Хамбург.

Александар Јанески

Александар Јанески

Највозбудливото лето до сега дефинитивно беше летото 2019та, кое го поминав благодарение на work and travel програмата во Хамбург.

Кристина Грнчаровска

Кристина Грнчаровска

Иако за многумина ова беше едно од најлошите лета кои ги имале поради карантинот и сите рестриктивни мерки, јас можам да го кажам сосема спротивното...

За Нас

Контекст е тим составен од дипломирани филолози кои имаат огромно искуство во спроведување на програмите за културна размена. Секој од тимот бил на некоја од програмите за културна размена. Наши карактеристики се исклучителна професионалност, висок стандард во комуникација, искрена и напорна работа со која Агенција Контекст стана препознатлива и почитувана агенција на целиот Балкан и пошироко.

Долгорочно вработување

Локација

Употреба на колачиња (Cookies)

Оваа веб-страна користи колачиња за автентикација, навигација и останати функции. Со користење на веб-страната се согласувате да ги добиете колачињата на вашиот уред.