McDonald's

McDonald's

Работна позиција - Работник во ротациски систем

Ракување со каса, преземање нарачки на драјвтру, подготовка на бургери и други производи од менито, чистење на ресторанот, извршување на зададените задачи од страна на претпоставениот.

Плата

 • 12,20 евра/час бруто
 • 5 работни денови / 39 часа неделно / 169 часа месечно
 • Можност за работа прекувремено доколку ресторанот има потреба.
 • Прекувремените работни часови се доплаќаат 25% повеќе, а ноќните 15%.
 • Ротациски смени (прва, меѓу и ноќна смена)

Сместување

 • Одредени работодавачи нудат сместување, под услови кои ги претходно ги договорил со сместувачките капацитети.
 • Најчесто станува збор за сместувања во кои се дели собата кујната и тоалетот.
 • Доколку кандидатот не се согласува со условите за сместувањето, должен е да си најде сместување сам, но мора однапред да го наjави истото.,
 • Контекст не сноси никаква одговорност во однос на сместувањето обезбедено од работодавачот.
 • Просечната цена на сместувањата се движи помеѓу 350-450 евра за кревет.

Локации

Низ цела Германиjа (тука пишувајте каде треба во моментот)

Потребни познавања по германски jазик

 • Некои работодавачи прифаќаат кандидати и без германски јазик, но во тоj случај задолжително е разговорно ниво на англиски јазик.
 • Идеално е кандидатот да има основни познавања по германски јазик.
 • Во секој случај, вработените се должни континуирано да го изучуваат и подобруваат германскиот јазик.

За Нас

Контекст е тим составен од дипломирани филолози кои имаат огромно искуство во спроведување на програмите за културна размена. Секој од тимот бил на некоја од програмите за културна размена. Наши карактеристики се исклучителна професионалност, висок стандард во комуникација, искрена и напорна работа со која Агенција Контекст стана препознатлива и почитувана агенција на целиот Балкан и пошироко.

Долгорочно вработување

Локација

Употреба на колачиња (Cookies)

Оваа веб-страна користи колачиња за автентикација, навигација и останати функции. Со користење на веб-страната се согласувате да ги добиете колачињата на вашиот уред.