prikazna-emptyЈас би ја препорачала Ау Паир програмата на сите кои сакаат да патуваат и да научат многу не само за Американската култура, но и за културата на многу држави ширум светот преку запознавање и дружење со Ау Паирс.

Повеќе: Приказна од Ау Паир Америка

prikazna2

Предизвик, возбуда, неизвесност...страв! – сите овие чувства ме облеваа пред да се качав во авион за да ја видам Германија од поблиски..

Минатите 2 лета во Германија го изменија мојот поглед кон животот. Ги зајакнаа моите амбиции и ме натераа да барам повеќе од себе. 

Повеќе: Приказна од летна работна програма во Германија (2)

prikazna3-thumbАко сакате да поминете незаборавно лето, а патем да се запознаете со германската култура, да го усовршите германскиот јазик, да направите многу пријателства за понатамошни авантури :)

Повеќе: Приказна од летна работна програма во Германија

viktorija todorova 2Работев на мал остров Mackinac Island, местото е мал рај на земјата, без автомобили, без чад, со многу коњи, велосипеди и природни убавини кој мораат да се видат. Уникатноста на местото е причина истото да биде посетено од многу туристи. Запознав прекрасни луѓе, стекнав многу искуства и посетив преубави места.

Повеќе: Приказна од Work and Travel USA 2015

© 2014 Kontext. Сите права се задржани.

Дизајнирано од Cube Systems .