Бебиситер во Америка

header

amerika

Зошто?

-Бидејќи е неверојатна можност да поминеш една година во САД, живеејки го Американскиот сон во вистинска смисла на зборот!

Кога?

-Ова не е сезонска работа! Аплицирај веднаш и можеш да заминеш наскоро!

Како?

 • Четиридневна ориентација во New York
 • Месечен џепарлак од $ 800
 • Сместување и храна кај семејтвото домаќин
 • Платен курс на локален колеџ
 • Две недели платен годишен одмор
 • Здраствено осигурување
 • Платен повратен авионски билет

Со кого?

-Не си сам/а!Освен поддршката од нас, заштита ти нуди и локалниот тим на Au Pair Care во областа кадешто ќе бидеш сместена во Америка! Во моментов има значителен број на малди луѓе од Македонија на истата програма коишто веќе се наоѓаат во Америка, како и огромен број на учесници од Латинска Америка, Африка, Азија и скоро сите европски земји

Дали јас можам да бидам Au Pair во Америка?

Доколку:

 • Си на возраст од 18 до 26 години.
 • Имаш искуство со деца
 • Добро го владееш англискиот јазик
 • Имаш завршено најмалку средно образование
 • се карактеризираш со флексибилност,зрелост и самостојност
 • Поседуваш возачка дозвола (не е задолжително но е пожелно)
 • Не си осудуван/а
 • Се наоѓаш во добра општа здравствена состојба

© 2014 Kontext. Сите права се задржани.

Дизајнирано од Cube Systems .