Услови на употреба

Со внесување на Вашата е-маил адреса Вие се согласувате да добивате  повремени известувања за новите понуди. Можете да се отчлените во било кое време.

Добројдовте на Kontext веб сајтот (дефиниран подолу). Со негово користење Вие се согласувате со Условите на употреба (дефинирани подолу). Ве молиме прочитајте ги внимателно. Ако имате некои прашања обратете ни се. 

Овие Услови на употреба се последно обновени на 14.08.2014

ПРИФАЌАЊЕ НА УСЛОВИТЕ НА УПОТРЕБА

Контекст Вработување, го поседува и менаџира сајтот www.kontext.mk и неговит мобилни апликации и верзии. Со употреба на овој сајт и неговите услуги Вие (“Вие” или “крајниот корисник”) се согласувате со Условите на употреба (дефинирани подолу). Исто така се согласувате и со нашата Политика за заштита на лични податоци лоцирана на следниот линк и се согласувате дека повремено ќе ги посетувате Условите на употреба за да сте во тек доколку истите претрпат измени. Политиката за заштита на лични податоци заедно со овие Услови на употреба, збирно се нарекуваат Услови на употреба.  

 

АКО НЕ СЕ СОГЛАСУВАТЕ СО ОВИЕ УСЛОВИ НА УПОТРЕБА, ВЕДНАШ ПРЕСТАНЕТЕ ДА ГО КОРИСТИТЕ ВЕБ САЈТОТ И НЕ ГИ КОРИСТИТЕ УСЛУГИТЕ КОИ ГИ НУДИ KONTEXT, НЕ УЧЕСТВУВАЈТЕ ВО НИТУ ЕДНА ПРОГРАМА

Условите на употреба се организирани на следниот начин:

[accordions id=’788′]